Vilken härlig dag! Jo, ni läste rätt – fröken skrev vilken härlig dag – trots att coachen fick henne att cykla två dagar på raken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen betalar

Inledde dagen i med lite shopping i startområdet för den stora Triahtlontävlingen som gått av stapeln här i Oropesa idag. Fröken shoppade och coachen betalade. Det blev ny hjälm, cykeltröja+byxor och en härlig cykeljacka. Coachen fick ingenting.

Vi fick lov att cykla tillbaka hem och dumpa av alla grejor innan resten av cykelturen. Idel kända vägar idag och dessutom fika på El Tunnel ett av frökens favoritställen här. När vi cyklade därifrån så ”råkade” coachen leda in oss på samma väg som de stackars triahtleterna kom på. De hade cyklat drygt 16 mil eller drygt 8 beroende på distans. En del verkade rejält slitna.

VIRB Picture

Fröken bland de tävlande

Rundan avslutades med en cerveza con limon på ett annat av frökens favoritställen – Mai Thai. Där man kunde man sitta och njuta av utsikten och triahtleterna som sprang förbi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Venga venga!

Totalt drygt 8 mil för fröken idag och det var nästan jämförbart med den uppländska slätten i höjdmeter räknat. Men, nu är det slut på uppvärmningen. I morgon vilodag för fröken och sedan har coachen hotat med att allvaret börjar.