Ok! Så här kändes det inte riktigt… Snarare FAN vad  händer

Coachen och fröken har en speciell dator som bara används för trainer och taxc och inte till något annat. För det mesta är detta bekvämt och bra! Men, så händer det som hände idag UPPDATERINGARNA från helvetet. Fröken slog på datorn och då började datorn ”tugga”. Fröken körde lite styrka och stretch och datorn fortsatte att ”tugga” – 4% klart!

Nu var frågan: Hur lång tid kommer detta att ta? Ska fröken vänta eller… Tålamod…. nja… en del skulle påstå att det inte hör ihop med fröken – förtal skulle fröken säga…

Enbenstramp är bra

Slog på taxcen, som fungerar som en bra spinningcykel utan att vara uppkopplad. Man kan växla och variera motstånd. Fröken hoppade upp och började trampa, och datorn fortsatte att uppdatera. För att muntra upp det hela varierade fröken sitt trampande och körde en hel del enbenstrampande (lär var bra).

Coachen tittade in och konstaterade att nu är fröken är galnare än vanligt! Hon sitter och trampar och tittar på hur datorn långsamt uppdateras. Normalt?

Kan ta en stund – skitsnack

Men, i frökens hjärna har någon liten ”djävul” flugit in och hon bestämmer sig för hon ska trampa tills uppdateringarna är klara. Det tar 40 minuter! Och på skärmen står det att det kan ta en stund…. Va! En stund är max 5 minuter i fröken värld.

Fröken sitter alltså och tittar på hur datorn uppdateras i 40 minuter och trampar samtidigt. Normalt? Ja, avgör själv. Fick i alla fall ett träningspass.