Molnen skingrar sig – Fröken har protesterat

Det hela började med att det var MOLNIGT när vi gav oss iväg. Va! Här är vi i ”blue sky country” och så är det molnigt. Fröken lämnade genast in en protest. Och den lönade sig för solen kom fram.

Nästa protest kom när det låg en orm på vägen! En glad farbror pekade på den åt oss – vem vill se en ORM? Ja, coachen …. kanske, men nu pratar fröken om normala människor. Fröken protesterade igen men det lönade sig INTE för vi stötte på ännu en orm. Blä och usch!

Coachen fixar frökens styre – protesten har lönat sig

Fröken insåg att styret var lite för lågt, den opererade armen protesterade. Den protesten lönade sig för coachen vände på styrstammen och så blev det lite bekvämare.

Tack vare nya småvägar hittade vi den här borgen.

 

 

 

 

 

Coachen i terrängen

 

 

Nya småvägar utforskades och givetvis lyckades coachen hamna på grusvägar mer än en gång. Alla som cyklat med coachen, vet att han inte tvekar att kasta sig ut i terrängen med sin racer. Men, frökens protester med hänvisningar till den opererade armen gjorde FAKTISKT att vi vände varje gång det blev grus… OTROLIGT.

Bara att vända om man inte vill ut i gruset.

Blev sex mil idag (10 km längre än förra rundan) och tro det eller ej tre medaljer på Strava. Kanske behöver inte fröken abdikera…. Någon som vill protestera?