Trevligt team

Fröken fortsätter sitt rehabcyklande men har bytt till ett varmare land – Spanien. Blir liksom lite roligare att cykla när det är +18 grader och strålande sol, gissar att ingen invänder mot det. Lägg till att fröken hade förmånen att cykla med coachen och vår galna spanska vän José. Utgångsläget var alltså bra.

Smart magnet

 

 

Fröken passade på att prova sina nya cykelbyxor från Assos och de funkade perfekt. Gillar att det är en liten magnet som höll hängslena på plats, blöjan var bekväm och det kändes som en bra investering.

Som ni märker inga klagomål alls så här långt…. Fikat var gott och utsikten perfekt…..

Mysigt fika

 

 

Efter fikat delar vi på oss. Fröken ska ju försöka öka långsamt och klokt, enligt den där larviga 10% regeln som coachens son kommit på.

Perfekt led efter coachen

 

När det är cirka 4 km kvar händer dagens haveri! Kedjan hoppar av när fröken växlar från stora klingan till lilla klingan. Nu finns det kanske någon som undrar varför fröken var på stora klingan. Hon har ju fått order av coachen att rehabcykling sker på lilla klingan. Det var NEDFÖRSBACKE och för att utnyttja den optimalt behövdes stora klingan. Inget konstigt med det…. till och med coachen borde tycka att det är ok.

Skitigt!

 

Tillbaka till kedjan…. den har lyckats lägga sig mellan klingan och ramen, den sitter fast. SUCK! Och sällskapet är borta….Ingen nytta av den dubbla eskorten. Fröken får alltså lov att SJÄLV försöka få loss den och få den på plats igen. Det gick men…. skitigt var det.