OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CC luftas

…. bara dåliga kläder. Det är något fröken blivit matad med sedan barndomen. Men, det är rent ut sagt SKIT SNACK!

Alla som tillbringat november månad i Sverige vet det. Hur kul är det att cykla eller göra någon annan utomhusaktivitet i gråa november? Inte alls kul.

Idag bestämde fröken sig för att trotsa gråvädret och ge sig ut på en runda. Coachen vägrade! Klokt av honom!

Först ska alla kläder på – suck! Ett helt företag bara det. Lager efter lager….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjälmhuva under hjälmen – givetvis

Sedan fick coachen hämta upp CC (frökens cross ur källaren). För att ta ut Miss C i den här vätan finns inte på världskartan.

CCs sadel var för låg, en viss kollega A var orsaken till det. Coachen fixade höjden på sadeln och pumpade däcken utan att protestera. Tror han var tacksam att bli av med fröken en stund. Kan tydligen bli lite jobbig när jag inte tränat på flera dagar….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gråa november

Väl ute var det vått, kallt och grått, dessutom snorar fröken som en tok så fort hon tar i det allra minsta i den här typen av väder. FY och USCH! Som om det inte var nog med detta så  började det regna.Det blev i alla fall 34 km. Är det godkänt i november?

Frågan är nu – hur ska fröken överleva november med bibehållen cykelform och humör? Blir det till att tvinga ut mig själv en gång i veckan på en runda? Och intala mig att VARJE km i november motsvara minst två i juni.