OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enkla redskap

Sedan vi kom hem från Spanien i början av november har fröken nöjt sig med två träningspass i veckan. Ett kettlebells pass på måndagar och ett joggingpass (läs lunkapass) på torsdagar. En ovanligt liten träningsdos i frökens värld. Skyller allt på renoveringen!

Men, efter att ha kollat in coachens film från cyklingen i oktober (filmen rekommenderas i höstmörket – se den på länken: Spanien cykling) vaknade träningslusten till liv igen. Eller var det frökens dåliga samvete? Hm! Måste ju vara i samma form i februari som på filmen och just nu känns det avlägset och overkligt.

Nu blir det minst tre pass i veckan fram till jul och efter nyår går fröken upp till fyra pass i veckan igen, varav minst ett på trainer. I renoveringskaoset finns det nämligen inte plats för trainern och cykla ut i december finns inte på frökens världskarta. Men, man kan få till ett kanonbra pass med en matta, en kettellbell (hade fröken två lättare skulle passet bli ännu bättre) och en pall. Sedan påstår folk att det är krångligt att träna?!

(Får kanske prata med idrottskollegan R om det där med två kettlebells.)