Andra rundan på tre dagar där fröken undrar om det här med oktobercykling är så himla kul. Det började i lördags.

Coachen klär på sig inför lördagens runda

Coachen och fröken skulle bo på herrgård och vi tog, givetvis, och packade in cyklarna i bilen. Målet var att ta en runda innan incheckning och allt ”ätande” började. Solen strålade från en klarblå himmel, + 8 grader och fina cykelvägar. Det här borde alltså funkat bra! MEN, vinden var isande kall och galet jobbig. Lägg till att så fort vi hamnade i skuggan blev det ännu kallare. Fröken skulle vilja hävda att solen och den blå himlen var falsk marknadsföring.

Erkänn det ser vackert ut…. men det är kallt – från dagens runda

 

Idag var det samma sak igen. Fröken är ledig på måndagar och när hon var klar med rättningen vid 11.30 tiden tänkte hon – måndagscykling är en bra grej för att rensa knoppen och kroppen behövde det definitivt efter allt ätande i helgen.

Sagt och gjort, kikade på termometern +8, strålande sol och blå himmel. Vis av erfarenhet från i lördags – kikade fröken även på träden. Verkade ju inte blås så farligt. Hm… vinden inne i stan, mellan husen, var inte riktigt rättvisande för hur det var ute på den uppländska slätten. Om fröken är snäll kan hon säga att det blåste liiiiite mindre än i lördags men vinden var lika ”jäkla” kall.

Det här gör att fröken måste erkänna att frågan i rubriken måste besvaras med ett NJA.