Orolig fröken … Kommer regnet?

Handen på hjärtat – hur ofta gör du ren din cykel? Fröken erkänner direkt. Hon är USEL på att hålla Calle ren. Men, efter dagens runda med flera våta partier blev det nödvändigt.

Rehabrundan planerades hemma. men den kom att se helt annorlunda ut. Det blev till att kryssa som en seglare mellan åskmolnen. Så att bara ”drabbas” av våta partier var en vinstlott.

Trampar på

När fröken kom hem TORR möttes hon av coachen som frågade (med ett klart besviket tonfall) ”Klarade du dig från regnet?” Sedan la han till…. ”Trodde du skulle ringa för att bli hämtad!”.  Vad tror coachen om fröken? Klarar inte fröken av ett åskregn?

 

Några av dagens moln

Nåväl, insåg att det våta underlaget hade satt sina spår på Calle. Dags för rengöring…. Började med att torka av ramen med städservetter men så fick frökens ögon syn på kedjan. Hm... undrar just när den blev rengjord sist. Frågade coachen om han trodde den behövdes göras ren. Han tyckte det. Vad han inte förstod var att fröken med sin fråga hade HOPPATS att han skulle erbjuda sig. Men, det hände INTE! Tvärtom när fröken var klar med Calle tyckte coachen att fröken kunde fortsätta med Ellen. Va! Det är ju bara coachen som cyklar på Ellen. Kan meddela att fröken fröken vägrade.

Rengöring pågår

.