Vårtecken

Tror faktiskt att fröken just nu ser mer cykeltecken än vårtecken!

Om vi tar idag, som exempel, så började det med att fröken ser en helsida i UNT för Uppsala Bike Weekend. Inte ens vid frukosten är fröken säker för cykeltecken.

Snodd bild från coachen…. I only have eyes for you – döpte han bilden till… Så alla förstår att cykeln är nr 1 i den här familjen.

 

 

 

 

 

Inser då, när fröken får annonsen framför sig att hon inte är anmäld! Har cyklat landsvägsloppet tre gånger, det långa en gång och det korta två gånger. Började genast fundera på om det kanske inte är läge för en dubbel…. Nej, nej fröken menar inte landsväg + MTB (som en del vältränade galningar ger sig på) utan hon menar 30 km på fredagen och 85 på lördagen. Det blir ju också en dubbel – en behaglig sådan – en frökendubbel. Tål att fundera på…. För tills dess är fröken garanterat i sadeln igen …

Ovan att gå… = känner av benhinnorna… Snack om patetiskt

Sedan tittar fröken på FB och där ser hon coachens framfart i Spanien. Han kom dit i onsdags och har cyklat alla dagar = fyra dagar hittills (och har sju dagar kvar). Fröken ser också att vårsolen har lockat fram även svenska cyklister och att det minsann har börjats cykla på kolfiber ute (nej fröken är inte bitter….. )

Och på frökens promenader (två stycken korta om dagen) ser hon att det torkar upp – trösten är att det inte är sopat ännu… För då vet det väl sjutton om fröken skulle kunna hålla sig. Men, än så länge sköter hon sig….och gör sina stretchövningar och äter sin voltaren-kur som avslutas i morgon kväll. Sedan kommer sanningens minut på måndag morgon! Var det en inflammation? Och hur ont gör det utan voltaren i kroppen?