Fröken bakom coachen även på is

Alla har säkert hört talas om Disney on ice,  frökens skridskopremiär för säsongen håller väl inte riktigt den nivån. Coachen muttrade något om att det mer liknade Bambi på hal is. Kan inte alls förstå vad han menade med det.

Solen strålade och himlen var knallblå, vädret var med andra ord perfekt. Fast det var inte bara coachen och fröken som tyckte det, så det blev till att kryssa fram mellan andra skridskoåkare och försöka hålla åt sidan när det kom supersnabbisar.

Coachen har hittat fröken – igen

Fröken är inte en supersnabbis – men det är coachen! Vi åker INTE tillsammans några längre sträckor när vi åker skridskor på rundbana, även om det som idag var 7 km lång bana som var plogad. Nej, coachen försvinner och fröken kör på i sitt eget tempo. Blir bäst träning för båda då.

Fröken har kryssat förbi en hel del åkare

 

 

 

Fröken är tillräckligt bra – tro det eller ej –  för att komma ikapp en hel del ”normala” skridskoåkare. Och då ska fröken förbi…. det är något av en liten fobi för fröken. Ut i omkörningsfilen, be en bön om att den man kör om inte helt plötsligt vinglar till (fröken kan garanterat inte TVÄRNITA på långfärdssksridskor) och inte köra ned i någon spricka själv och ve och fasa trilla. Blev många tillfällen idag att bearbeta fobin… rena rama KBT-terapin blev turen.

Totalt blev det 18,5 km för fröken, misstänker att det kommer att kännas i ovana skridskomuskler i morgon. Men, för en cyklist är skridskoåkning perfekt träning så här års, säger coachen. Och klart roligare än trainern. Och lite träningsvärk måste väl fröken ändå överleva.