Härligt ställe

En riktig fikarunda med coachen idag till Linnés Kammare. Rundan var över sex mil vilket gör att det är helt ok att fika enligt coachens fikaregler. För alla Uppsala cyklister som inte upptäckt denna guldklimp kan fröken rekommendera ett besök.

När fröken har coachen med på en runda knäpps det massor av foton och det är där frökens poäng kommer i dagens blogg. Varje foto som coachen tar bakom fröken känns som en dolk rakt in i hjärtat.

Framifrån är det hyfsat ok

 

Någon snäll person där ute kanske undrar vad fröken menar, alla andra har insett vad fröken menar…. Fasiken fröken ser ut som en ”klump” bakifrån på cykeln.  Det är inte speciellt estetiskt att se fröken bakifrån på en cykel…. Och om inte coachen tog dessa bilder skulle fröken vara lyckligt ovetande!

Som en klump eller är det en ganska cool 55-åring? Du bestämmer

 

 

Måste erkänna att fröken funderade på diet, specialträning och en hel del annat när hon såg bilderna från dagens runda men sedan tänkte hon:
”Vad sjutton… är man 55 år och kan cykla 67 km utan problem i hyfsat tempo en solig dag är det väl gott nog.” Vad säger ni som läser detta….