OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Evo mår inte bra! Coachen fixar och trixar

Evo (spanienracern) var sjuk i morse! Stackarn hade börjat knaka någon helt förskräckligt i förrgår. Coachen fixade och grejade men knaket gav sig inte! Evo fick ”trampas” till doktorn i Benicassim – Rodamon – där vi hängde på låset när de öppnade. Givetvis fick Evo en behandling medans fröken och coachen satt och tog en fika. SERVICE!!!

DSC_000001(1)b

På väg till doktorn

 

 

 

 

 

Vi trampade tillbaka till Oropesa och tog oss an dagens runda (nu var 2 mil och 200 höjdmeter redan avklarade). I stigningen upp till Cabanes höll fröken på att få värmeslag, coachen däremot for fram och tillbaka som om det inte fanns någon stigning eller värme (som en irriterande fluga). Hade fröken fått bestämt hade vi vänt hemåt där och då. Men, sedan när fick fröken bestämma?

Efter ett stopp vid vattenbrunnen i Cabanes, fortsatte rundan i hettan (32 grader), till slut blev det ett välbehövligt fikastopp. Nu vände vi hemåt och fick några fina utförskörningar blandade med några backar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den irriterande myggan – coachen… Börjar nästan tröttna på den rumpan

En mil utanför Oropesa stannade vi för att äta ”Menu de dia”. Det är ALLTID rätt!

Det smakade fantastiskt gott med sallad, kall gazpachosoppa och kyckling. Det hela avslutades med Tiramisu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiramisu!!!

Nu tycker man att coachen borde vara trött efter maten, eller hur? Men, helt plötsligt säger han: ”Jag tar ett extra varv i rondellen och så får vi se om jag hinner ikapp dig till nästa rondell.” Han begär alltså att fröken ska tokmosa efter DEN lunchen! Galet! Ja, han kom ikapp om någon undrar.

Totalt 93 km och drygt 1000 höjdmeter. Inte utan att fröken börjar längta till platta Uppland och lite svalare cykelväder.