En man med ett mål!

Coachen var en man med ett MÅL idag. Hans mål var att en motvillig och seg fröken skulle cykla minst 100 km för att få en Strava Grand Fondo. Fröken hävdade bestämt – hela rundan – att det var helt onödigt.

Inte mycket enkelt över den höjdkurvan

 

Han hade kunnat göra det lätt för sig, genom att låta fröken klara sig undan eller kört hela rundan på platten. Men, coachen är inte mycket för enkla lösningar.

Det blev nästan 1 000 höjdmeter och fröken fick lov att cykla, trots att hon redan efter tre mil började tjata om att cykla hem. Lägg till att han drog ut fröken på småvägar där det växte gräs och annat mitt i vägen och fröken kunde höra hur det sköts lite här och där. Det pågar nämligen kaninjakt just nu. Fröken var mycket tacksam för att hon definitivt INTE ser ut som någon söt kanin, fast där vi var fanns det nog inga lagar, så vem vet vad som kunde ha hänt?

Coachen har insett att grusvägen är lite väl grusig….

Coachen lyckades givetvis hamna på grusväg också. Alla som känner honom vet att han har en tendens att hamna grusvägar. Fröken blir inte överlycklig av grusväg men dagens grusväg var så pass stenig att till och med coachen insåg att det var läge att vända.

Ja, coachen nådde sitt mål! Och fröken pep och gnällde. En helt vanlig dag med andra ord.