DCIM100GOPRO

Här är han bredvid mig – modegurun

Har insett något fruktansvärt. Coachens garderob för cykelkläder är minst 20 gånger större än frökens. Det är helt enkelt inte rättvist. Fröken borde rimligen ha mer cykelkläder än coachen – han är ju MAN.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snygg rygg och snygg tröja

Coachen är galet nöjd med att inte var med i en klubb, för då kan han fritt handla cykelkläder, lite överallt. Och det gör han! Det kan fröken lova.

Han har några favoritställen för inköp, La bicicleta café är nummer ett, han har samtliga deras specialdesignade tröjor – det är ju galet!!! Han gillar även black sheep, som han upptäckte på Gotland förra året. Lägg till alla lopp han kör utomlands där cykeltröja oftast ingår och ni börjar inse att han han har massor av cykelkläder. Han har definitivt mer cykelkläder än vanliga kläder!

VIRB Picture

Ännu en av alla hans tröjor

Den enda fördelen, för fröken, med coachens stora garderob av cykelkläder är att det blir variation på ryggen som hon ligger bakom. Olika färger och olika mönster i en aldrig sinande ström.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Specialdesignad tröja inför Girot.

 

 

Till slut! Vill ni ha råd om cykelkläder – prata med coachen! Inte med fröken. Det är han som är familjens ”modeguru” när det gäller cykelkläder. Däremot kanske han inte är den optimala fotomodellen för cykelkläder. Han har inte någon typisk cykelkropp – inte spinkig nog.