Han är bra på att lipa men inte på att räkna

Vad blir en ökning med 10% på 31 km? Ja enligt fröken knappt 35 km så hon beställde 35 km av coachen. Vi ska ju lyda din son sa fröken TYDLIGT innan vi for iväg. Han har ju sagt att fröken ska öka cirka 10% nu när hon rehabar.

Hur kan det då komma sig att rundan blev 48 km? Jo, coachen hävdade bestämt att kilometrarna i medvinden inte räknas! Hm… är det inte garmins siffror som gäller längre?

Snack om vindstoppare

 

Kan däremot konstatera att det var PERFEKT att coachen körde MTB idag, även om det kändes som han cyklade runt på en pansarvagn. I motvinden var det magiskt att ligga bakom coachen. Han blev som en dörr som stoppade motvinden effektivt. Och vi fick båda träning!

Minifika

 

 

 

Coachen fick slita mer än vanligt på pansarcykeln (han fick flåsa och svettas) och fröken orkade hänga med. Va! Så här borde vi jämnt ha det när vi är så pass olika starka (läs coachen stark och fröken svag)

Nöjd fröken

Frökens tips till alla par där den ena alltid kör slut på den andra. Låt den starka cykla på en stor MTB med grova däck och cykla själv bakom på en lätt racer. Fantastiskt!