Klara färdiga gå…

Har hostat och haft ont i halsen i en vecka men nu verkar det ha släppt = dags för träning igen! Och med minus nio grader ute och jämngrått fanns bara ett alternativ trainer, suck! Men, det fanns en förmildrande omständighet – test av nya cykelbyxor.

Fröken tycker det är SVÅRT att hitta bra cykelbyxor som hennes rumpa gillar och som inte är inbrottssäkra när det är dags för en kisspaus längs med vägen. Gorebyxorna som fröken köpt har dragkedja så det ska gå att kissa utan att dra av sig cykeltröja och allt när naturen gör sig påmind. Fröken vill nämligen helst ha hängslen på sina byxor de sitter bäst då!

Tror inte Gore själva skulle välja fröken som fotomodell för deras byxor

Hur var då byxorna? Ja, ett halvt nummer för stora kändes det som, för blöjan gled runt lite. Enligt coachen är fröken expert på att köpa sportkläder/skor lite för stora – fröken brukar säga att det är förtal men någon enstaka gång verkar han få rätt.

Blöjan var hyfsat bekväm, men inte ens i närheten av Black Sheep som troligen har de bästa blöjor som fröken någonsin träffat på. Fast då är Black Sheep byxorna inbrottssäkra. Får vänta med att ge Gorebyxorna ett definitivt betyg tills dess att fröken testat dem ute.

Undrar just om det finns en framtid för fröken som byxtestare? Skulle inte tro det… fröken är inte precis skapt som en liten cyklist. Men, det skulle behövas tester av cykelbyxor även för en liten mognare kvinna.