Frågan i rubriken ställde sig fröken igår när hon kom hem från skolan. Att baka bullar och köra ett trainerpass verkade helt enkelt för jobbigt. Någon måtta får det väl vara på hur aktiv man ska behöva vara efter jobbet.

Coachen – av alla människor på jorden – röstade på bullbak. Det var nämligen SLUT på bullar i frysen, ve och fasa. Och är det något som gör coachen, till och med mer grinig än när fröken kliver av och går i en uppförsbacke, så är det när det INTE finns bullar hemma. Coachen är helt enkelt ”bullberoende”.

Fröken bakade alltså bullar i går kväll – under devisen en glad coach är en snäll coach. Men, ska man äta bullar måste i alla fall fröken träna. Så i morse var det dags för ett trainerpass. Efter helgens bedrövliga insatser på trainern och som vintercyklare var fröken lite skeptisk till hur det skulle kännas. Valde ett ganska platt pass och både kroppen och knoppen tyckte det var ok. Pulsen fungerade som den skulle och benen samarbetade. Härligt! Nästan lika härligt som kaffet och bullen efter passet.