Basic armbågsövning

Ja! Du läste rätt i rubriken det står BRA! Fröken brukar mycket sällan säga att något är bra men den här gången måste till och med hon erkänna att veckans rehab har gått bra.

Veckan har varit ”back to basic” både när det gäller rygg/rumpa/höft och den krossade armbågen. Följt sjukgymnasternas instruktioner och gjort mina övningar både med arm och rygg – morgon och kväll (utan att fuska).

Har promenerat efter jobbet i princip varje dag och tänkt på ”in med magen och ut med bröstet”. Så Uppsalabor ser ni någon som går och försöker spänna sig är det bara fröken som följer instruktioner för sjukgymnast.

Frökens favvo cykelstrumpor

Gårdagens promenad gick så bra att fröken la in små joggingpass under de fyra kilometer som avverkades idag. Blev genast liiite roligare och svettigare.

Satt på träningscykeln på gymmet, en morgon – men överdrev inte utan klev av innan det började göra ont. Snacka om att fröken inte överdrivit den här veckan. Hon har helt enkelt tänkt sig för och gjort sin läxa.

Ny tatuering

 

Förr söndagen kravlade fröken ur sängen och svor i morse gick det betydligt bättre. Kan tyvärr inte säga att fröken hoppade ur sängen – fast det har väl i princip aldrig hänt. Sov dessutom HELA natten utan att vakna av smärta. Det här gör att fröken glatt kan säga till alla sina nuvarande,framtida och före detta elever… Det lönar sig att göra LÄXAN.

Blir nog en bra cykelsäsong i år… Och hamnar någon av misstag bakom fröken får de beundra frökens nya gristatuering.