Höstcykling…..

Vilka av er, som förbarmar sig över fröken och läser hennes blogg, är BRA på höstcykling? Med, höstcykling menar fröken cykling som kräver mycket kläder (som benvärmare – ve och fasa – se nedan), ofta är det blåsigt och solen syns knappt alls. I allra värsta fall är det dessutom blött på asfalten. Det är helt enkelt inte lockande!

Fröken behöver tips på motivationsfaktorer för att ta sig ut för tyvärr är det så att fröken behöver/måste cykla ute hela oktober av tre skäl:

 

  • Har satt upp ett mål på 650 mil i år. Och på trainern inne ökar inte milen speciellt fort för fröken. Ledsnar på tok för fort trots Zwift.
  • Behöver träna utomhus för att må bra och hålla höstångesten på distans.

    Frökens mål…

  • Ska till Spanien med coachen i slutet av månaden och det duger inte att åka på ”träningsläger” otränad med coachen för då blir det PROBLEM. Coachen har dessutom börjat mumla om något lopp som tydligen ska gå i vår trakter i Spanien när vi är där. Hittills har fröken lyckats freda sig mot en anmälan…. Befarar dock att coachen kan hitta på något UTAN att fråga fröken.

Mot den här bakgrunden var fröken ut på en runda helt själv igår. Det blåste, solen anades någon enstaka gång men tack och lov behövdes inte benvärmare. Benvärmare är och inte skapta för medelålders cykelfröknars ben. Det få henne att känna sig som en kassler med nät runt.