Ser ni hur bra fröken matchar?!

Gjorde ”en coachen” idag! Vad det är?

Jo, för att inte behöva dra på sig benvärmare – fröken avskyr benvärmare hon känner sig som en kassler i dem – smörjde fröken in benen med liniment. Det luktar och är kladdigt men funkar när det inte är jätte kallt ute. När det blir kallare ska man, enligt coachen, först ha på värmesalva och så utanpå det liniment.

Frökens prickiga ben

 

Fröken åkte alltså runt med väldigt blanka ben. De blev efter ett tag prickiga. Alla små flygfän fastnade i kladdet på frökens ben – inte snyggt! Och eftersom frökens måtto är att eftersom hon inte är snabb bör hon vara snygg (på cykeln). Det gjorde att prickarna kändes sådär.

Har cyklat till stranden i Oropesa tur och retur…borde vara jag som dricker…

Här bjuder vädergudarnaårets vackraste septemberdag och så åker fröken runt med prickiga ben. Fröken hade ju tänkt till och färgmatchat jacka, byxor och strumpor. Det borde väl ge några poäng på ”snygg på cykel skalan” trots benen? Ja, fröken vet att hon fiskar efter medhåll….

Passerade 500 mil på dagens runda, ganska otroligt att en medelålders cykelfröken kan cykla långt. Och ännu mer otroligt är att det faktiskt nästan är exakt avståndet tur och retur till Oropesa (vårt spanska andra hem) fågelvägen. Ganska häftigt att tänka sig att fröken cyklat dit och hem…