Är tre ord med Å som just nu är väldigt aktuella i frökens liv.

BLÅ – är nedre delen av höger arm efter gårdagens återbesök hos naprapaten och den plågsamma behandlingen av golfarmbågen. Kan meddela att en pipfröken inte håller med när naprapaten  glatt säger ”ibland är det bra med lite smärta”.  Va!? Var får han något sådant ifrån?

I alla fall blir armbågen långsamt bättre, trots blåmärken på armen. Men, jag vill att den ska var bra NU! Utan behandlingar och stretching.

BÅL – helkropps stryketräning är just nu problematiskt, eftersom armbågen inte ska belastas enligt naprapaten. Avbokade därför mitt nästa pass med den lilla ettermyran. Fick raskt svar från henne och en uppmaning. När ettermyran uppmanar mig till något kan det liknas vid en order. Ordern var att trots allt göra mina bålövningar – ingen vila här inte.

CAM00516

Vill jag se i helgen!
På en frökenrunda.

Kan tala om att jag kör bålövningar efter joggingen. Så det så!  Och idag har jag kört ett pass med med de styrkeövningar som fungera och bålövningar. Undrar om lilla ettermyran är nöjd med det?

VÅR – ja, precis som alla andra cyklister håller jag tummarna för att YR och SMHI har rätt. För då ska det bli vår i helgen och då kan man cykla ute. Och jag måste faktiskt  prova om min armbåge håller för ett ”lite” längre pass. Och då menar jag längre pass med frökenmått mätt och INTE coachenmått.

Det här med vems mått som gäller är viktigt att hålla isär. För det  skiljer åtskilliga mil mellan vad vi båda anser vara ”lite” längre. Och helgen önskar jag mig ett frökenpass!