Coachen var med i början

Undrens tid är inte förbi, kollegan A som inte cyklat med fröken på, typ, fyra år ville helt plötsligt hänga med på en runda. Kan det vara all distansundervisning som fått henne att inse att man behöver röra på sig?

I morse var det dags, vi hade bestämt träff klockan 10.00 men redan klockan nio började frågor om kläder och annat att rulla in, till slut frågade coachen om A blivit som ett ”dagisbarn”. Vilket hon glatt bekräftade!

I samband med all meddelanden kom också beställningen till fröken: ”Tre mil, helst med medvind och nedförsbacke.” Måste säga att hon är rätt krävande!

Se så fint han drar men A har lite väl långt avstånd till honom

Coachen cyklade med oss de första tolv kilometrarna, han var snäll och tog motvinden men sedan fick vi klara oss själva, det vill säga fröken fick ligga i front.

Hur lyckades då fröken med beställningen? Ja, rundan blev lite längre än beräknat, 13% avvikelse… fröken ser det som att det blev 13% roligare. A behövde inte ta någon motvind = borde väl räknas som medvind. Däremot var det några uppförsbackar. Fröken lyckades alltså med två krav av tre, risken finns alltså att hon reklamerar sin beställning.

Trevligt att A är i sadeln igen