På tok för lite cykling den senaste tiden! Det i kombination med jobbiga beslut på jobbet (gå eller stanna) och diverse andra funderingar gjorde att fröken fick besök i onsdags morse. Herr Å klev helt oinbjuden in hallen och gjorde det han alltid gör – såg till att fröken fick högre puls, vallningar genom kroppen, paniktankar, magproblem osv… Den här Herr Å är helt enkelt ingen trevlig gäst.

Den här backen hade aldrig Herr Å fixat

Men, han gillar inte cykling, han brukar aldrig hänga med på en hel cykelrunda, tror han har dålig kondis för efter 2-3 mil brukar han tappa frökens hjul. Och i Spanien brukar han tappa hjul ännu fortare – han är helt enkelt usel på uppförsbackar, till och med sämre än fröken.

Ett besök från herr Å gör fröken TRÖTT, så trött att det är helt galet, helst när han flyttar in en längre tid. För ibland gör han det. Han kan stanna en hel vecka eller mer helt oinbjuden. Det betyder ett helvete för fröken – tror till och med att coachen tycker att han är en jobbig gäst, även om han inte terroriserar honom. Tror inte Herr Å gillar coachen.

Den här gången verkade han ha bestämt sig för en kort visit. Tack och lov! Fröken orkade till och med jogga efter jobbet idag med kollegan A i släptåg. Det hade fröken inte fixat om Herr Å fortfarande varit kvar. Men, alla som känner Herr Å vet att han är en lurig individ, som det inte går att lita på. Han kan dyka upp när som helst och ALLTID oinbjuden.

Tror att de flesta som känner Herr Å har hittat vilka svaga punkter han har. Tror att det är viktigt att vi ALLA delar med oss av hur man kör Herr Å på porten.