Ryggen på den magiska tröjan

Fick en oväntad present av coachen igår. En ny cykeltröja! Han har inte förstått det där med smycken, blommor och choklad… men han är bra på att ge bort cykelgrejer.

Magiskt vackert ute idag

 

 

 

 

 

Idag skulle nya tröjan testas. Tyckte att det gick fort fram till fikat men hur fort det hade gått fick fröken klart för sig först när hon kom hem och laddade ned rutten på Strava. Hade ÅTTA PB (=personal best….för er som inte är stravafixerade som fröken). I frökens värld är inte detta möjligt. Fasiken fröken är medelålders och pipig och sådan fröknar slår INTE rekord. Flera av noteringarna fröken slog idag var flera år gamla. Måste vara den nya tröjan som är magisk.

Mmmmm FIKA

OK! Tänker nu kanske någon nu får hon SLUTA att skryta. Hallå, vem tror hon att hon är?

För er som tycker att fröken just nu håller på att spricka, kan hon berätta att efter fikat stod fröken i princip still i varje liten backe. Tröjans magi höll bara till fikat sedan blev det den vanliga snigelfarten.

Här syns knubbsälsvarningen

 

Även här om man kollar nog syns knubbsälsvarningen….

 

 

 

 

 

 

Fast nu har fröken en teori. Om hon BARA cyklar fyra mils rundor och har tröjan på sig… kommer hon att var oslagbar! Fast – då får hon ju aldrig någon fika. För fikaregeln är – rundan ska vara minst 6 mil (idag blev den 8 mil) för att fröken ska få fika, och är det något fröken gillar är det att FIKA. Tror att coachen kommit på fikaregeln bara för att fröken inte ska bli alltför lik en knubbsäl.

Vad tycker ni? Oslagbar på fyra mil eller fika? Ja, frökens svar är….

Fika under äppelträd….