De långa skuggornas tid är här

Kan konstatera att ilska är bra bränsle för att få upp farten på en gammal, skadad, knubbsäl till cykelfröken. Fler än fröken som cyklar fortare när de är arga?

Fart…

Kom hem från jobbet argkroppen (läs rumpa och rygg) som varit extra kinkig (smärtande) sedan i fredags kväll när fröken ”råkade” dansa lite. Vad sjutton! Lite dans är väl ändå en mänsklig rättighet.

Ovanpå, smärtan och med den tillhörande dålig sömn, meddelades vilka som fått ”lärarlönelyftet” på frökens skola den här gången… Lärarlönelyft vilket idiotiskt system…. Fröken kan hålla en lång utläggning om hur reformer som lärarlönelyft och förstelärare får förståndiga och kloka lärare att börja prata om att det finnas A, B och C lärare…. Men, hon nöjer sig med att konstatera att reformer av den här karaktären kan bidra till ILSKA.

Fantastiskt vackert

Det blev 28 km – inte långt men ack så bra för humöret. Svetten forsade och fröken riktigt kände hur en del av ilskan rann ut med svetten. Vädret var fantastiskt och farten var som i gamla fornstora dagar över 26 km/h – nu skrattar förmodligen en del … Till dem vill fröken säga… det är en bra fart för en cykelfröken.

Hade inte mer ont i rygg/höft vid hemkomsten och coachen får absolut en trevligare kväll när fröken inte är en tidsinställd bomb.