Inget fel på vädret ;-)

Cykla med spanjorer är inte något medelålders cykelfröknar brukar göra i vanliga fall. Men, idag var ingen vanlig dag! Det var årets hittills varmaste dag och det var en dag för ”fikacykling” med spanjorer.

Coachen och fröken mötte upp våra spanska vänner och sedan blev det full fart till Alcossebre. Ett förtydligande – för fröken var det full fart för övriga tre cyklister var det lugnt och långsamt tempo. Tänk så olika samma fart kan upplevas av en medelålders fröken, en stark coach och två spanjorer i 35-års åldern. Nu när fröken ser det skrivet är det självklart… Vad gjorde fröken i det här sällskapet?! Hon hade hamnat i fel fartgrupp helt enkelt.

Fröken njuter i solen

Fikat intogs i solen med havsutsikt! Givetvis drack spanjorerna carajillos och coachen som alltid tar seden dit han kommer gjorde samma sak. Fröken insåg att det inte är så smart att drick kaffe med rom när man har drygt tre mil cykling i starkt sällskap framför sig. Fick stå ut med lite burop från de andra tre men…

Belöningen för att ha åkt i fel fartgrupp

Klarade av att hänga med gruppen hem också – fick bara be alla bromsa farten en gång. Får väl ses som en framgång.

Coachen hängde med spanjorerna en bit till, men fröken hittade en bar i solen och där fick hon sin belöning för dagens slit, en kall cerveza con limon i solen. Det var hon värd efter 75 km i fel fartgrupp.