Vad kan dessa två saker ha gemensamt undrar nu en och annan! Har det slagit över totalt i frökens hjärna (som för en del kanske redan verkar lite konstig). Nej då! Det finns en fullkomligt logisk förklaring till rubriken.

Under dagens styrketräning  funderade jag just på dessa två saker, medans jag lyfte och hade mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knubbsäl i form av fröken

Vi börjar bakifrån med knubbsälen! Den som känner mig vet att är lite som en knubbsäl. Sälar är sympatiska djur som tycker om att bada, leka i vattnet och ligga på klipphällar och sola. Och det gör fröken också. Lägg till att fröken har en form som påminner lite om en knubbsäl.

Nu börjar en och annan läsare bli irriterad och tänker ska hon aldrig komma till sak. Jo! Nu i januari har fröken haft en vit månad = inget vin, inget fika osv allt för att ändra lite på knubbsälsformen. Vad tror ni har hänt? Inte ett dugg!! Vågen är som fastborrad på samma vikt, TROTS plågsam träning i form av styrka, trainer och skidor.  Och avhållsamhet från vin och fika. Va! Det är inte rättvist!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En släkting till fröken – en saimen säl

 

Vad gäller anmälan är det så att jag INTE är anmäld Skandisloppet (än). Och med tanke på  knubbsälsformen och att jag är äldst och mest otränad av oss tre som bloggar på skandisloppets sida,  har jag kommit till slutsatsen att det är SJÄLVKLART att jag ska cykla 85 km. Snacka om logiskt! Tror inte att F blir ledsen för denna slutsats (som medcyklare) och coachen får väl gnälla lite…  Vad säger ni? Är det inte självklart?