Minus nio grader

På vintern prövas cyklisten – i alla fall fröken. Det är trainer som gäller och det är inte alls speciellt kul. Därför är alla alternativ välkomna! Och idag – på frökens lediga dag – fick hon möjlighet att göra något fantastiskt! Långfärdsskridskor, i solsken, med bara lite vind och en helt ren is!

Inte ofta det ser ut så här…

Fröken drog på sig ylleunderstället i morse och letade reda på skridskor, pjäxor, isdubbar och allt annat som inte använts ännu i vinter. Kikade på temperaturen -9 grader, det är ganska kallt! Men, solen sken…

Isen höll för fröken

 

 

Var lite fundersam på isens hållbarhet – här är fröken nojig och gillar att åka på plogad bana. Kontaktade S som varit ut och testat isen, han hävdade att om en fyrhjuling kan åka på isen så borde den hålla för en fröken. Hur sjutton han nu kunde vara så himla säker på det.

Glad efter halva rundan

Vackert

När fröken väl var på isen var det härligt! Ja, så härligt att fröken slog till med 28 km på premiärturen. Får kanske ångra det i morgon, när en och annan ovan muskel kan tänkas protestera.

Och trots att coachen inte var med och tjata – om att fröken ska åka utan stavar – åkte fröken UTAN stavar merparten av tiden. Blev bra benträning idag och en rejäl dos sol! Fasiken tror att fröken precis har skrivit en pip- och gnällfri blogg.