Plågab

Varför ser R så glad ut när jag plågas? Något man verkligen kan fråga sig…..

Att det bor en liten ”sadist” i alla idrottslärare är något fröken alltid har misstänkt och idag fick hon det bevisat. Ja, egentligen räcker det att titta på bilden som Fröjden tog. Men, för säkerhets skull förklarar fröken vad som hänt.

På måndagar kan man träna kettlebells efter skolans slut under ledning av idrottsläraren R. Fröken brukar i vanliga fall framhålla att R är pedagogisk och fixar till pass som passar var och en av oss. Ja, det är ”nästan” så att fröken har trott att han kanske är en ”annorlunda” idrottslärare. En som saknar den lätt sadistiska ådran.

Fröken har haft lite ont på en fläck i knät. Berättade det för R som glatt säger: ”Det kan bero på höftböjaren….du är kanske stel”. Nu är det så med R att han nöjer sig aldrig med att säga något det måste testas också. Ned med fröken på en bänk – tryck på höften och sedan upp med benet. Fröken skrek (f-n vad ont det gjorde), publiken (dvs övriga kollegor som tränade) skrattade och R LOG stort.

När fröken kom hem och berättade historien för coachen och han fick se Fröjdens bild ville han också testa frökens ”smidighet”. Det slutade med att han skrattade rått och hjärtligt och konstatera att frökens höftböjare är lika smidiga som ett kassaskåp.

Nu ska det tänjas höftböjare – iallafall om coachen och R får bestämma.