OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen flinade lika mycket som knubbsälen… Men, han är inte lika söt.

Vem drog om cykelbanan ut till Storvreta så att den plötsligt blir en grusväg? Denna någon gjorde att frökens inlinestur slutade efter ett par hundra meter med en krasch. Var ju så himla glad över att vädret var härligt och hade sett framemot en runda. Och så slutar det med en krasch!

Kom i bra fart nedför den lilla backen från parkeringen vid Gamla Uppsala, möter en cyklist och sedan ser fröken – skräckslaget – att cykelbanan är omdragen. Den övergår från asfalt till grus. Grus är inte bra för inlineshjul. Fröken bromsar förtvivlat, paniktankarna far runt i huvudet, men hinner inte stanna. Det blir tvärnit på gruset och resultatet syns på bilden. Fy sjutton!

Kommer hem och förväntar mig medlidande av coachen…. Han bara skrattar! Tror till och med att han mumlade något om arga katter får rivet skinn. Men, det kan vara så att fröken bara läste in det sista i hans skratt.

Så nu har fröken ett icke fungerande cykelknä och en skinka som hon inte kommer att vilja sitta på morgon. När ska fröken få vara glad och skadefri!