Äntligen! Efter att det i ett och ett halvt års tid stått ”behind” på frökens Strava så står det nu AHEAD.

Mörka moln i Uppland

För den som inte är Stravanörd kan fröken berätta att på Strava kan man sätt personliga mål, på hur många mil man ska cykla under ett år.Har man satt ett mål talar Strava om hur man ligger till, i förhållande till målet. Praktiskt och roligt tycker fröken! Men, det har inte varit så himla kul när kroppen varit en katastrof och fröken ständigt har fått budskapet att hon är behind.

Mot målet

Fröken våndades lite i våras.  Var det klokt att sätta ett mål? I vilken form var kroppen, både en armbåge med protes och en krånglig rygg? Vad var rimligt? Men, till slut beslutade sig fröken för att sätta ett mål – på 300 mil. För många cyklister är det inte något imponerande mål men för fröken verkade det rimligt.

Förra året nådde inte fröken 300 mil (ryggen sa NEJ). Säsongerna före det har hon legat stabilt på 400 – 500 mil. Men, att våga hoppas på att kroppen skulle klara det verkade galet i januari. Nej, fixar fröken 300 mil i år är det bra. Blir det mer så är det en BONUS.

 Vad döljer sig bakom knuten

Och på dagens runda händer det! När fröken laddar ned rutten står det  ahead. Vilken härlig känsla, det betyder att målet kommer att nås, om inget oförutsett inträffar. Det är många sommardagar kvar att trampa på. Får nog fira i kväll.