DSC_0413b

Den här ”killen” verkade tycka att kylan var ok!

Fröken har promenerat idag! Det är inte någon favoritsysselsättning men fick till en 50 minutersrunda i kylan. Behövde lugna nerverna coachen har nämligen upptäckt att två av Vueltans etapper går på ”hemmaplan”, den 5 och 7 september. Undrar just om min rektor tycker att det är självklart att fröken är ledig och åker till Spanien den veckan? Borde det inte vara självklart?!

Vueltan

Galet -men fröken har åkt samma backar som proffsen ska åka

 

 

 

Men, det var inte tanken på ledighet som oroade fröken utan att coachen skickade över  banprofilen för den 7 september. Där visade det sig att fröken har gjort alla backar utom två. Nu förstår alla hur coachen plågar fröken. Det är inte meningen att medelålders fröknar ska cykla samma backar som proffsen.

När fröken påpekade att det ”bara” är två backar hon inte åkt säger coachen glatt: ”De två fixar vi på sportlovet!” Har han blivit totalt galen. Den sista stigningen är en kategori 1 stigning… Det lutar både 12, 15 och 20% och snittet ligger klart över 10%. Finns inte på världskartan…

DSC_0409b

En blek sol…. på promenaden

Nu förstår alla att fröken behövde en lugnande promenad. Och får att motverka eventuella olustkänslor och panikkänslor toppade fröken dagen med ett rejält styrkepass.