Nöjd fröken

För första gången på över två år hade fröken sällskap av både S och Å på sin onsdagsrunda. Det kändes faktiskt riktigt bra utom på hemvägen när herrarna fick fröken att dra.

I övrigt så skötte sig sällskapet riktigt bra – men de ägnade sig givetvis åt att ”pladdra” precis hela tiden. Fanns ju en hel del att avhandla, allt från hur S kan ha ett märke på hjälmen (Scott)  ett annat på cykeln (Trek) – fröken och Å var helt överens om det galna i detta – till coronavirus.

Just här fick herrarna lov att ligga på rad – tillfälligt pladderstopp

 

 

Allt pladdrande gjorde att fröken fick en bekväm runda och hamnade i den pulszon som coachen tycker hon ska cykla mer i, dvs majoriteten av rundan gick i zon 2. Har aldrig hänt när coachen drar runt på fröken. Och då får ni komma ihåg att fröken fick dra en del själv.

Här bjöds det på snyltfika

Å såg till att hela sällskapet bjöds på snyltfika hemma hos JE med familj, som fick ”oväntat besök”. Och som en väluppfostrad familj plockades det fram kaffe och glass till cyklisterna. Stort tack från fröken!

JE fick dessutom den tvivelaktiga äran att skruva på Å:s cykel, som inte lät riktigt frisk. Som ni alla förstår var det Å:s baktanke hela tiden.