Det självklara svaret på den frågan är som alla vet NEJ! Livet är orättvist. Frågan är dock hur orättvist det ska vara i ett förhållande?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trekvartsbyxor… Var skönt i kylan

Coachen är i Spanien och cyklar under klarblå himmel i cirka +28 graders värme med S. De stannar och fikar i små spanska byar, på torget, och tar säkert en liten öl medans de pratar cykling. Håll med om att detta verkar HÄRLIGT.

Nu till frökens verklighet på dagens runda. Det var +14 grader ute, vilket innebar att fröken fick sätta på sig trekvartsbyxor och vindjacka. Höll på att blåsa av vägen när vinden tog i över det uppländska landskapet och inget sällskap att gömma sig bakom. Och sitta ute och fika i den här kylan nej…. det är inte ens något en klok kvinna överväger. Toppade dessutom rundan med regnstänk. Ja, ni hör ju själva! Det här var INTE propaganda för hur mysigt det är att cykla. Tvärtom – den här rundan kunde avskräcka vem som helst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vindjacka… Men varför jag ler vete sjutton.

Som ni märker är det här MER än orättvist. Om fröken hade anlag för att bli bitter skulle coachen få det tufft vid hemkomsten nästa lördag.

Finns dessutom ett orosmoment med att coachen har S med sig till Spanien. Risken är att coachen inser hur skönt det är att ha någon med sig som inte piper och gnäller bakom hans rygg uppför backarna. S kanske till och med gillar när coachen kör fel eller tar en extra backe och inte surar flera mil. Ve och fasa! Frågan är nu om fröken kommer att bli utbytt?