OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tjejerna på väg uppför backen

Vad ska hända med cykelfröken nu? Skandisloppet är över, coachen har dragit till Italien på 10 dagars cykelsemester. Kvar i Uppsala finns en förvirrad cykelfröken som ska försöka fokusera om på egen hand.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herrar senior på väg uppför backen

Gårdagen roade jag mig med att stå i slottsbacken och se andra lida när de åkte varv efter varv efter varv uppför den jobbiga backen. Det gjorde ont i frökens lår bara av att titta och jag hade full förståelse för alla plågade ansiktsuttryck. Fasiken! Jag tyckte det var jobbigt att cykla uppför backen EN gång i lördags.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spellistan var som ny!

Idag var det dock slut på frökens vila. Dags att komma igång igen. Gjorde något jag inte gjort på läääääänge körde delar av ettermyrans styrkepass. Armbågen tillåter fortfarande inte armhävningar och liknande, så det blev lite extra bålövningar som kompensation. Det var såååå länge sedan jag körde passet att spellistan, coachen gjort till passet, kändes ny! Då förstår ni!

Vad händer nu? Blir det fler cykelfrökenbloggar? Kommer fröken att cykla mer? Några fler lopp? Mer pip?

Ja, att det ska cyklas mer råder det INGEN tvekan om och cyklar fröken så piper fröken! Fler lopp – ja tjejvättern är bokad! Fler bloggar – beror väl på efterfrågan?! Men, känner jag mig själv rätt har jag nog svårt att hålla mig från tangentbordet.