Kom hem från jobbet irriterad, stressad och på allmänt dåligt humör, då finns det bara en sak att göra – träna. Fastän kroppen skrek av träningsvärk. Fröken tränade nämligen med PT i onsdags, lilla ettermyran.

Fröken och ettermyran 2013 då var hon fortfarande snäll …

Ja, fröken vet… det är galet att träna med lilla ettermyran. Hon visar ingen respekt för frökens ålder. Fröken körde fler gånger med tänk på att fröken är 55 år. Tror ni hon gjorde övningen lättare? Nej! Svaret var…. ”Du är stark kör två till….” Dessutom kan man misstänka att hon är i maskopi med coachen. Det var mycket prat om uppförsbackar och starka lår. Hm!

Resultatet är fröken nu har ett nytt träningsprogram, som gör att hon har ont i låren, på en punkt i magen och i rumpan. Var riktigt jobbigt att sova natten mellan onsdag och torsdag – inget att skratta år. Igår kväll tog fröken en värktablett före sänggående – smart.

Det nya programmet ska användas varannan gång fröken går på gymmet och det gamla varannan gång. Idag var det alltså det gamla…. Kan meddela att det inte var kul att sitta 40 minuter på träningscykeln med ömma/värkande lår. Men, som säkert en del säger ”ont ska med ont fördrivas”. Trots att det gjorde ont att träna idag…. kom fröken hem gladare och mindre stressad. Tänk att det alltid funkar med träning.