De som varit ”drabbade” av att ha fröken som ”fröken” vet att jag tjatar om att man ska sätta upp mål… Men, man ska också kolla om man nådde sina mål och fundera på varför det gick som det gick….

CAM00464

Första styrkepasset hos ettermyran

2014 var året när fröken skulle bli starkare. Det var där lilla ettermyran gjorde entré med sina galna styrkepass. De har utan tvekan givit resultat men det är svårt att mäta exakt hur mycket starkare fröken är. Tror  att fröken har dem att tacka för att hon mosade coachen på frökenjakten i Spanien, både i somras och på höstlovet.

Ett annat mål var att orka dra lilla ettermyran runt 86 km på Skandisloppet. Och det gick bra trots regn och djupfrysta fötter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Många mil trampades i Spanska berg

 

 

 

Ett tredje mål var att försöka cykla 500 mil ute under 2014 och även det nåddes – 521 mil blev det. Förutom det har fröken cyklat inne på trainern, joggat 191 km, åkt skridskor och skidor samt tränat styrka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ettermyran och fröken efter Skandisloppet

Det har blivit många spanska backar i år. Och har hemma flera trevliga rundor med Å och S som är mina favorit ”cykelgubbar”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bästa ”cykelgubbarna” – hoppas på många rundor med dessa i år

 

 

 

Nu är bara frågan – Vilka är målen för 2015?

Ja, 550 mil vore coolt och att slå coachen på fler frökenjakter är helt klart ett mål.

Funderar också på om 2015 ska bli året då fröken vågar testa några tempolopp (får nog fundera på det ett tag….).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här fick fröken cykla med en snabb spanjor

Sedan har vi det här med Skandisloppet – ett dilemma! Lilla ettermyran är redan inbjudan att cykla med fröken. Men, det finns ett hot på cykelhimlen över detta lopp….. Coachen lär vara i Sverige då och har börjat mumla om att han ska cykla med oss och att det är långa som gäller i så fall. Suck, pust och stön. Får nog återkomma lite längre fram i vår på denna punkt.

Joggingen är fortfarande lika hemsk men det har börjat gå lite fortare. Och det vore kul att komma hem efter en runda och se att det står 10 km/h i medelfart. Undrar just om detta ska bli ett mål…

Som ni märker fröken är inte riktigt klar över sina målsättningar ännu. Tips och idéer mottages tacksamt.