VIRB Picture

Han ser snäll ut inget kan vara mer fel

Ni använder väl Strava? Om inte börja genast med det! Ett perfekt sätt att hålla reda på sin cykling och så kan man tävla mot sig själv och andra! Inte för att fröken är någon tävlingsmänniska…. Men, om hon vore det kunde hon ”tävla”.

VIRB Picture

Upp ur sadeln

 

 

Det var cykling med coachen idag på våta vägbanor, fröken såg ut som hon varit ute i skogen och cyklat när vi kom hem – usch! Bli skitig är inte riktigt frökens grej, nästan lika läskigt som att svettas. Miss C var inte heller nöjd med att bli skitig utan fick en dusch vid hemkomsten.

Coachen chockade fröken genom att efter en av de första backarna helt plötsligt säga ”Good work fröken”. Bestämde mig då för att försöka hålla hans hjul hela rundan (galet beslut).

VIRB Picture

Upp ur sadeln

Beslutet gjorde att fröken i varenda backe fick lov att ställa sig upp för att orka hålla farten. Ett himla skuttande upp och ned i sadeln … och coachen den fulingen saktar inte alls ned lika fint uppför som S och Å. Nej, då han trycker på och kikar lite bakåt, är då fröken på hjul trycks det på lite till…Det är INTE snällt.

Söndagsrunda2

Många stravor blev det…

SöndagsrundaNär jag kom hem och laddade ned rundan har det bara rasat in ”stravor” vilket fick fröken att le lite belåtet. Det kändes bra! Helst eftersom dagens genomsnittspuls var den lägsta på ett par månader.

OM jag varit ”tävlingsmänniska” hade jag hojtat om ”seger” och ”succé” nu nöjer jag mig med att visa två bilder som bevisar dagens ”stravaregn”.