Ser inte helt lycklig ut

Hur svårt kan det vara att fixa vindstilla, inga regnmoln och behaglig temperatur på onsdagar (frökens lediga dag)? Tydligen är det extremt svårt. Hittills har ingen onsdag i vår uppfyllt alla kriterier.

Målet idag var att försöka få cykla i sol och undvika regn. Som ni märker har fröken tagit bort två kriterier… vindstilla (blåste kallt) och behaglig temperatur (10 grader är för kallt).

För att lyckas nå målet gav sig fröken iväg redan 9.30, väl medveten om att de senaste dagarna har det börjat regna efter tolv. Fröken försökte med andra ord vara både listig och smart. Gick så där….

Dessa förbaskade moln

 

Efter tre mil börjar det helt plötsligt droppa isande kalla regnstänk på fröken. Men, solen skiner… Fröken vrider på huvudet och ser ett elakt svart moln som parkerat precis bakom fröken.

Nu blev det lite kapplöpning, gällde att ta sig bort från regnet. Fröken lyckades undvika att hamna mitt i regnet och blev inte genomblöt, därför får hon ett poäng. Men, regnet får ett poäng får ett poäng för att det lyckades dripp droppa lite på fröken.

Men trots allt det är skönt att rulla på cykeln

Vinden försöker fröken inte ens tävla med i vår för där har hon gett upp totalt…