OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av dagens ledare…

I morse var det dags för fröken att vara med på CK Unis tjejcykling. Vi var åtta tjejer/kvinnor som gav oss iväg på en fem-mils-runda runt Uppsala. Cykelkunskaperna varierade men alla hängde med och hela gruppen höll ihop. Vi hade några stopp för instruktioner och vätska… något jag aldrig upplevt i en manlig klunga.  Men, som var uppskattat av deltagarna. Tack till Maria och Anna-Carin som var våra ledare.

Flera av deltagarna skulle vara med i Skandisloppet och cykla lååååånga…. hm…. alla är alltså inte lika bekväma som en viss cykelfröken. Eller så inser de inte hur jobbigt det är med tresiffriga rundor….

Kom hem på strålande humör till coachen och då blev det dags för dagens ANDRA runda. Ja, jag vet det är galet, två rundor på en dag. Kan inte vara nyttigt? Mycket tveksamt!

Coachen höll ett litet annat tempo än tjejklungan och fröken fick kramp och pep… Känns det bekant på något sätt? Då kan man tro att coachen ska sakta ned men icke sa nicke…. Han är inte skapt så!

VIRB Picture

På den uppländska landsbygden finns det konstiga skyltar

Men, till slut fick han sakta ned! När vi på vägen hem genom Uppsala hamnade bakom farbrorn i bilen det inte verkade finnas någon gas på. Han låg dessutom mitt i den smala gatan …. omöjlig att komma om. Coachen kan ganska många fula ord! Det märkte jag då!

Får erkänna att till och med jag tyckte att det kändes konstigt att cykla bakom en bil som rullade i cirka 15 km/h i flera km….

Nu är jag  MÖR! Undrar vilka sjukdomar man kan få av en sådan här dag?