Nu är det äntligen dags att boka in årets träningsläger med UNT Bike Weekend och Cyklande Tjejer! Vi hoppas på en riktigt solig vårhelg tillsammans med cykling, god mat, inspirerande föreläsningar och härligt umgänge!

Årets tjejläger kommer gå av stapeln på det magnifika Wenngarn i Sigtuna. Här kommer vi bo och äta som kungligheter i en äkta slottsmiljö med en 1000-årig spännande historia.

Helgens program kommer innehålla dagliga cykelpass med rutinerade ledare. Vi delar in oss i grupper så du får träna utefter dina egna förutsättningar, oavsett om du ärnybörjare eller rutinerad cyklist.

susanne-ljungskogFörutom cykling kommer helgen bjuda på några riktiga toppen föreläsningar med inga mindre än vår tidigare dubbla världsmästarinna Susanne Ljungskog och den omåttligt populäre inspiratören och tränaren Gunnar Söderström.

Som om det inte vore nog så planerar vi även mekarkurs, cykelyoga, slottsvandring och inte minst en massa god mat med en stor grillbuffé på lördagskvällen!

wenngardWenngarn är i grunden ett litet bysamhälle med 400 invånare utanför Sigtuna – byggt runt ett fantastiskt barockslott. På 2000-talets Wenngarn, precis som på medeltidens, kretsar livet kring slottet och kring gemenskap. Det är en öppen slotts- och parkmiljö anpassad för den moderna människans sätt att leva och vara. På Wenngarn välkomnar vi boende, företagare och besökare som vill mötas, utvecklas eller bara ladda sin energi.

[symple_box color=”black” fade_in=”false” float=”center” text_align=”left” width=””]
ANMÄLAN & MER INFO
Maila caisa@skandisloppet.se så skickar vi ett anmälningsformulär!
Priset för hela helgen med träning, föreläsningar, mat och boende är endast 995:-

Tjejläger-Wenngarn-2015 (PDF 400Kb)
[/symple_box]