Är du en duktig säljare som delar vårt intresse att göra människor friska och glada? Vill du ha roligt på jobbet och utvecklas tillsammans med oss? Har du drivet och engagemanget som krävs är du kanske den vi söker för att nu ta nästa kliv framåt.

Din roll som Säljare på Sprocket Event

Ditt arbete innebär att arbeta med sponsor- och företagsförsäljning där de medverkande företagen får en aktiv och synlig roll i samband med de event vi anordnar.

Du driver säljprocessen självständigt och strukturerat, alltifrån prospektering till möten med nya kunder, skriva offerter, förhandla och skriva avtal. Du blir vårt ansikte utåt och arbetar med aktivt nätverkande i olika sammanhang.

Vem söker vi?

Vi söker en resultatinriktad och ambitiös säljare med några års erfarenhet av sälj och som har en stark vilja att nå uppsatta mål.

  • Du älskar helt enkelt att göra affärer och att komma till avslut!
  • Du är en social, orädd och öppen person som gillar att knyta nya kontakter och vårda dina befintliga genom en hög servicenivå.
  • Har du redan ett stort kontaktnät i Uppsala och ett gott renommé är det ett plus.
  • Du är ordningsam och strukturerad samtidigt som du vågar tänka i nya mönster.
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.
  • Utbildning och yrkeserfarenhet inom försäljning och modern sponsring är meriterande.
  • Självklart är det en fördel om du också har ett idrottsintresse.
  • Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Här får du arbeta med kända varumärken och samarbetspartners och samtidigt stor möjlighet att påverka och bygga verksamheten, i takt med att du växer in i rollen.

Vårt mål är att utveckla befintliga och skapa nya event, alltid med sikte att kunna erbjuda de bästa arrangemangen för både företag, medverkande och publik. Här är dina kreativa förslag mycket välkomna!

Rollen ger dig stor frihet att planera och styra din dag och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi ger dig de verktyg och den utbildning du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat, t ex på produkterna och om sponsring. Vi sitter i centrala lokaler i Uppsalas bästa läge vid Fyrisån, trivs med varandra och har kul på jobbet!

Sök redan idag!

adecco_logoI denna rekrytering samarbetar Sprocket Event med Adecco. Du ansöker till tjänsten senast 1 juni med ett personligt brev samt ditt CV, via ansökningsformuläret i anslutning till annonsen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-65 33 06.

Vi använder oss av tester och videointervjuer i urvalsprocessen och de kandidater som går vidare i processen kommer att få dessa skickade till sig via mail. Du genomför test samt din videointervju on-line.

Sök tjänsten på denna sida

Sprocket Event AB är ett eventföretag i Uppsala med fokus på idrottsevenemang. Vi arrangerar tillsammans med Uppsala CK Sveriges bredaste cykelevenemang UNT Bike Weekend, där bl a världens äldsta cykellopp, Skandisloppet, ingår. För barnen anordnar vi Pelle Svanslös cykeldag i Botaniska trädgården. Läs mer på untbikeweekend.se