Shimano Landsväg

Ta chansen att cykla 85- eller 167 km i vackra Uppland och alltsammans i de vackraste delarna av Uppsala. De två längre banorna går söderut mot den första gemensamma depån i Sigtuna och skiljs därefter åt. 85 km rullar tillbaka till Uppsala via Alsike, Mora stenar, Sävja och Nåntuna. 167 km rullar västerut mot Enköping och sedan norrut mot Järlåsa och Östfora innan det vänder tillbaka mot Uppsala via väg 272 och en avvikare genom Börje.

Pearl Izumi MTB / Tävling

Stad möter skog, vågar du anta utmaningen? Uppsala har alltid varit varit ett starkt fäste för cross-country och vad passar bättre än att start och mål är på klassisk mark vid Uppsala slott. Loppet som startar Söndagen 19 maj, tar dig snabbt ut i Uppsalas skogsområden via Sten Sture monumentet och bjuder på en magisk naturupplevelse när loppet vänder hemåt längs Fyrisån. Mer information och kartor med bansträckning!

Uppsalatrampet

Uppsalatrampet 30 km är ett lopp för alla som gillar att trampa lagom långt med familj, kompisar eller kollegorna på jobbet. Allt i eget tempo genom vacker natur och massor av frisk luft på cykelvägar i och runt Uppsala.

Uppsalaklassikern

Uppsalaklassikern har vi skapat för er som vill köra båda våra discipliner. På Lördagen cyklar du 167 km landsväg och på söndagen 51 km MTB. De som genomförde Uppsalaklassikern 2015-2018 vittnade om att det var en rejäl utmaning.

CykelKraft MTB Ungdom

Loppet kommer att genomföras lördagen den 18 maj och ha både prova på klasser och tävlingsklasser. Givetvis kommer loppet att hålla samma höga klass som övriga lopp och arrangemang under helgen.

Välkommen till en helg fylld av cykel för alla åldrar.

Här hittar du Sveriges bredaste utbud över landsväg och MTB. Tusentals cyklister väljer bland 5 motionslopp, 1 MTB-tävling och Pelle Svanslös Cykeldag för de yngsta. Så olja kedjan, pumpa däcken och ställ upp på den distans som passar just dig!

Välkommen till Uppsala 17-19 maj 2019