Förmiddagen spenderades en sväng på velodromen, veckans första pass där inne. Nu börjar det bli skapligt med folk efter att ha varit glest med deltagare innan. Körde inte för att slå några fart- eller pulsrekord, utan handlade mest om lättare rull, umgänge och – med David Mayers goda hjälp – få ordning på kedjan som krånglade förra helgen. Nu är velodromåket (typ) klart.

IMG_3010

Som trevligt sällskap hade jag med mig lillsyrran Tindra idag. Hon tycker också att det är roligt att cykla (kan hända att jag påverkat henne lite;)) och efter att ha sett bilder ville hon se velodromhojande live. Isabelle överraskade med att ha med sig en Lotto-Belisol-tröja till Tindra. Bella är då en sann vän och förebild=)!

bild 1

3T Scatto-styre och Lizard Skin-styrlinda – me like:D!

IMG_3013

Nu återstår bara en liten detalj, att sätta in en liten spacer. Inte egentligen för att göra hojen så mycket bekvämare, utan mest för att den är lite trög i styrningen nu när styrhuvudet sitter så  ihopklämt utan någon spacer alls.

IMG_2999

Tidigare under veckan har det blivit gym, löpning och här ett timmeslångt rullpass på racern. Inga monsterpass på något sätt, utan lugnt och fint – med möjlighet att njuta av fina omgivningar när träningen bedrivs på behörigt avstånd från ”mjölksyraträsket”. När det kommer till löpning och gym behöver jag inte ta i särskilt mycket för att det ska kännas, både under och efter passen (hej träningsvärk). Har precis kommit igång igen med dessa träningsformer så det kommer bli ett par veckor med tillvänjning innan jag inte behöver gå som en skadeskjuten anka dagen efter…;)