Kvällens TCT blev inte direkt som jag hade tänkt mig. Det var faktiskt så att det inte blev något TCT alls – på grund av något så osannolikt som att en dörr hade gått i baklås. Med en inlåst hoj i verkstaden blev det inget race=(.

Så där sprack mina planer på att få sig en fin genomkörare inför helgens tävlande och även öppna årets poängkonto på TCT. Känslan när det inte gick att öppna verkstadsdörren och alla i familjen hade provat var lagom skoj. Hade bland annat åkt upp till Borlänge ett par dagar för att få rejsa på min favoritbana, Långsjön, och så blir det så här. Var riktigt jäkla förbannad, hann dra igenom mitt vokabulär av svordomar flera gånger om…

7e maj

Lyckat race när man får tillkalla låssmed för att ens få ut hojen…

Jaja, det är som det är och nu är i alla fall hojen utplockat så att jag kan rulla nedåt Uppis imorgon bitti. Får ta till mig av vad min 7-åriga lillsyrra Tindra sade precis. Hon frågade om när nästa tävling är och jag sade att det är nu till helgen. Då svarade hon: ”jaja, då behöver du inte vara sur för du får ju snart tävla igen”. Hon har helt rätt, på söndag ska jag vara starkare än någonsin på Skandis GP och då ska ingenting få stoppa mig=)!