Tack och lov är inte långfredagen som den var förr i tiden, en dag att ha tråkigt på. Att åka slalom, äta påskbuffé på Buskåker och sticka ut med racern är allt annat än att ha tråkigt. Det känns som att träning och ätande är det enda jag har ägnat mig åt idag=).

IMG_3855

IMG_3856

Fika i Romme Alpins fina våffelstuga

IMG_3861

På lunchen blev det en sväng till Buskåker för påskbuffé. Om jag ska lyfta fram en av mina starkare sidor är det att jag har stor talang för att äta en väldans massa mat, en egenskap som blir extra framträdande på träningsläger;)

IMG_3862

IMG_3863

IMG_3865

I ett försök att locka även yngre läsare försöker jag mig på en selfie enligt konstens alla regler=).

IMG_3866

Det blev 1,5h hojande med fokus på korta och hårda intervaller, både på platten och uppför. Är klart nöjd med fyra av fem intervaller. Dock gick det inte som planerat  uppför Mora By (under riksvägen), där lyckades jag nämligen med den ädla konsten att ställa av mig själv rejält. Gick in tufft i backen och höll en lämplig watt för att klara av en minut – en inte så smart disponering när det tar två minuter att harva sig uppför backeländet. Benen tvärdog, jag fick peta i lillklingan och det kändes nästan som att påskbuffén skulle komma upp…