Gud vilken skön känsla för ett par timmar sedan. Fick iväg de sista bokbeställningarna och nu ska det bli ljuvligt att ta’t lugnt ett tag.

Det har varit mycket den senaste tiden. Ja, utan att överdriva så har mitt liv förändrats en hel del denna månad. 1/12 blev det äntligen officiellt med boksläpp och firma Marcus Streijffert. Företagandet har upptagit mycket tid och fokus. Ska inte heller sticka under stolen med att det har varit väldigt känslosamt – alltifrån sprudlande glädjetårar till jobbiga minnen – att prata om boken och förra årets utbrändhet.

Jag är väldigt tacksam för all kärlek och support som jag har fått. I skolan har det varit lugnt att jag har missat en del grejer, coach Marcus Ljungqvist förstår helt att jag kör off season och de kära kollegorna på velodromen har ställt upp när jag har behövt vikarie. All denna uppbackning betyder obeskrivligt mycket – tack som tusan=)!

Nu tar firma Marcus Streijffert lite julledighet och tänker faktiskt inte cykla på ett tag heller. Packade med mig löparskorna om lust och väder tillåter. TV-soffan är inte så dum heller…

Ha de gött så hörs vi efter jul!