Även till helgen ska jag jobba. Eller jobb och jobb, att vara med som ledare på ungdomslägret på velodromen i Falun är egentligen för roligt för att kallas för jobb=).

När David Mayer undrade om jag var intresserad av att vara med som instruktör på banan var det ett enkelt val att tacka ja. Som ni säkert har förstått vid det här laget brinner jag för bancykling och att hålla i lägret tillsammans med bland annat Mayer, Bella, Preben och framförallt Magnus Bäckstedt, den tidigare vinnaren av Paris-Roubaix, känns skitskoj.

Den egna träningen då? Jodå, den rullar på, efter min lilla förkylning var jag igång igen i onsdags. Ett kortare tröskelpass blev det. Lite sämre flås, men fräschare såväl fysiskt som mentalt efter tre dagars helvila. Igår gymmade jag och – hör och häpna – den övningen som gick allra bäst var bänkpress. Är ganska säker på att jag satte PB, i alla fall sedan jag blev tävlingscyklist. Jag vet, jag borde inte ägna mig åt bänk, men när jag väl är i gymmet tycker jag det är roligt att pumpa igenom hela kroppen. Idag efter jobbet blir det att testa Toppfysikpasset på velodromen, närvaron av Mr toppfysik själv, Fredrik Ericsson, är en garanti för att trösklarna kommer gå i hög fart, det gillas=)!