Nu är benväckningspasset gjort och jag känner mig redo, både fysiskt och mentalt, för morgondagens Skandis GP. Då ska jag kötta som aldrig förr=).

Precis som inför Östgötaloppet bestod benväckningen av rull samt tre stycken 30 sekunders maxningar för att trigga igång påkarna. Det fanns inte på kartan att dra två eller fyra intervaller. Att jag laddar upp exakt likadant är helt av mentala skäl, rent fysiskt gör det nog ingen märkbar skillnad med någon miniintervall hit eller dit. Jag vill hålla mig till en uppladdning som jag tror på (hej placebo!) och ett koncept som jag har testat tidigare. Vill jag mixtra med träning eller kost får jag dona med det inför mindre viktiga lopp.

 10e maj3

Dagens sällskap: Jacob, en av alla Uni-åkare som hojar imorgon. Han kändes het idag – på skyltspurterna…

10e maj

…Och lagkamraten Daniel, som nog kommer behöva knuffa mig uppför Carolina- och Slottsbacken imorgon

Till alla konkurrenter imorgon: både jag och hojen kändes skit idag, påkarna och ramen rasar ihop när som helst. Bara att låta mig sitta med på hjul, jag kommer ändå åka av och är knappast ett hot. Nej, en tjockisspurtare som jag har knappt styrfart uppför slottsbacken. Ha fokus på andra åkare istället;)!

 Som jag har sagt innan så kom jättegärna förbi och heja på oss. Imorgon klockan 10.30 vid slottet, all positiv energi från publik och lagkamrater är GULD VÄRT på ett så hårt race=)!