Min tempojonne, som fick alldeles för få starter och träningspass, bor numera i Göteborg. Såg ingen anledning att behålla en cykel som knappt används och så såldes den för att finansiera köp av en velodromhoj istället. Tempo är jobbigt och tråkigt – velodrom kan visserligen också vara jobbigt, men det är så förbaskat mycket roligare=)

SMACK 3e maj4

Jag tror att det blev två SMACK-starter på denna under säsongen och bara ett fåtal träningspass. Nej, det här med att köra solo mot klockan föll mig aldrig riktigt i smaken.

bild 2

Det har varit skoj att surfa runt på nätet i jakten efter fina och prisvärda komponenter. Just med styret blev det inte riktigt budgetvariant, här ville jag bestämt ha 3T Scatto – både för att det är skönt och coolt=).

bild 1

Jag tror även att den gode Cancellara skulle gilla min velodromcykel;)!

bild 3

Det har varit guld att ha meckhjälp av David Mayer, min enda insats för byggandet har egentligen varit att räcka fram något verktyg ibland och så det roliga, att testköra den=). För den prylintresserade kan jag berätta att det är en Planet X T.O.R ram med Easton EC90 TKO-hjul, 3T Scatto-styre och Black Omnium-vevar.